Yunak Borsa İstanbul İlkokulu
Yunak Borsa İstanbul İlkokulu, Yeni Mah. Bayatkulu Cad. No 15, Yunak, Konya

VİZYON

Yunak Borsa İstanbul İlkokulu 1.Kendi kendine öğrenebilen, yaratıcı ve özenilen öğrencileri olan, 2.Okul ile evini özdeşleştirebilen velileri bulunan, 3.Faaliyetleriyle mutluluğunu perçinleyebilen çalışanlara sahip bir okul olmayı arzular.

MİSYON

Yunak Borsa İstanbul İlkokulu; Öğrencilerine öğrenmeyi öğrenme ve üretken insan olma anlayışını kazandırmak; öğrencilerine davranışlarıyla, çevrelerinde işte bunun gibi olmak istiyorum anlayışı oluşturan kişiler olmalarını sağlamak; okul çevresine benim okulum bilincini kazandırmak ve mutlu çalışanlar topluluğu bulunan bir okul olmak için vardır.

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Tekli Öğretim

MERKEZİ SİSTEM KALORİFER

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İlçenin Ankara ve Konya´ya olan uzaklığı yaklaşık 190´ar km´dir. Afyon ise en yakın il olup 153 km uzaklıktadır. Yunak´a en yakın ilçe Çeltik olup uzaklığı 25 km´dir ve ulaşım asfalt yolla sağlanır.

Okulumuz İlçe merkezinde bulunmaktadır